Tecma Visio Artificial
visió artificial i etiquetatge

Diposem d'un amplia gama d'impressores tèrmiques dels principals fabricants i assistència tècnica complerta per aquests dispositius. Suministrem tot tipus de lectors de codis de barres, aconsellant quin es el que més s'adapta a cada entorn de treball.

Sistemes d'etiquetat automàtic, Print & Apply i convencionals. Software de fàcil gestió i disseny amb eines de fàcil integració a SAP i altres sistemes. Diposem de tot tipus de consumibles com capçals tèrmics, ribbons,... així com accessoris per impresores.

Trasabilitat de producte, i process realitzats a traves de PLC en temps real, exportable al sistema de gestió informàtic.

Disposem de servei tècnic propi.


Projectes.


* Instal·lació de SW-1000 de Keyennce per portar

la trasabilitat.

keyennce cam

Instal·lació de 20 lectors de codi de operari, conectats a traves de PLC, a temps real, per fer les mesures pel control de caixes fetes per operari, i exportar al programa de gestió desdel plc al pc per poder interpretar les dades graficament. I portar la trasabilitat de producte.


*Instal·lació d'un aplicador d'etiquetes a dos cares per palet.

Etiquetador PaletsAplicador d'etiquetes per etiquetar dos cares del palet, amb comprovació de codi de barres, i comprovació d'etiqueta ben col·locada, mitjançant camara de visió.


*Instal·lació d'un aplicador per etiquetar sacs.

Aplicador sacs

Aplicador d'etiquetes per etiquetar sacs de diferents tamanys, i diferents etiquetes. Comunicació amb el sistema scada de control per etiquetes i producte, i quadre elèctric línia.